Aluksi:

Jos jonain päivänä huomaat että harrastuksessasi on jotakin järkeä.

Lopeta se ja ala harrastamaan jotakin muuta.

 

Kun pysyvä rahapula hetkeksi helpottui tilapäiseksi, oli aika ruveta mopokaupoille. Kesäloman jälkeen aloin koeajo-kierroksen. Etukäteen mulla oli kovat odotukset Honda Deauville NT 700 pyörää kohtaan. Ryhdikäs ajoasento, kardaaniveto, kiinteät eli integroidut sivulaukut, keskiseisontatuki vakiona ja Hondan maine, siinä plussat. Lisäksi tutullani oli tuo edellinen kaasarimalli NT 650. Luin myös Veijo Saanon matkaraportin Moto-lehdestä ja olin intoo piukassa kun koeajolle lähdin...Mutta: Pyörä oli auttamattomasti liian pieni näin isolle miehelle. Lisäksi jalkatapit olivat minulle oudossa paikassa. Aina kun pysähdyin ja rupesin tällään jalkoja maahan, pohkeet kopsahtivat tappeihin. Ajaessa polvikulma oli kyllä luonnollinen. Mutta ei pysähtyessä.

Sitten testasin custom-osastoa: Suzuki LS Savage ja HD 883 Spora= EI ainoaksi pyöräksi, ehkä toi HD kakkospyöräksi jos niin paljon ylimääräistä rahaa joskus on...

Sitten se löytyi: Suzuki Bandit 1250 S.

Hyvä yleispyörä jokapäiväiseen ajoon, mutta tarvittaessa kestää kuormaa ja kilometrejä, ryhdikäs ajoasento=selkävaivaiselle hyvä, keskiseisontatuki vakiona ja tässähän siitä hyötyä onkin kun on ketjuveto. Tosihyvä hinta/laatu-suhde.

Tiistaina 25.8 sen ostin ja heti samana päivänä sillä iltavuoroon ajoin.